Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop. Maria Tereza

Piept de pui in crusta de susan si cartofi la cuptor si topping caramel

Tuesday 22 March 2011






Topping caramel

Ingrediente:

- 5 linguri unt
- 1 cana zahar brun
- 1/4 cana smantana (nu foarte grasa)
- un praf de sare
- esenta de vanilie

Mod de preparare:

Untul si zaharul brun se pun impreuna intr-o cratita, pe foc mic. Se lasa pe foc, amestecand mereu, pana se topeste zaharul iar amestecul este omogen. Se adauga smantana si sarea. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba amestecul pentru 4 minute. Se da cratita deoparte, se lasa sa se raceasca putin, si apoi se adauga esenta de vanilie.

1 comentarii:

violette said...

ce bunatate...arata super bine!

Post a Comment

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Related Posts with Thumbnails
© 2009 In Bucatarie Cu Bunica - In The Kitchen With Grandma. Powered by Blogger
Free blogger template Designed by Newwpthemes.com Converted by Bloggerspan