Ingrediente:
- 1 cana de orez
- 1 dovlecel, curata de coaja si taiat felii
- 1 ardei gras rosu taiat felii
- 1 ardei gras verde taiat felii
- 1 ceapa taiata julien
- 1/2 telina, taita cubulete
- cateva fire de patrunjel
- cateva fire de tarhon
- 2 - 3 linguri de bulion
- 2 - 4 linguri ulei de masline
- cateva masline
Mod de preparare:
Intr-o tigaie tip wok sau normala puneti uleiul la incins. adaugati dovlecelul, ardeii, ceapa si le rumeniti cateva minute pana ce ceapa capata o culoare aurie. Dati tigaia de pe foc, scoateti legumele din tigaie si in lichidul ramas adaugati orezul pe care il rumeniti cateva minute, amestecand incontinuu sa nu se prinada de vas. Cand e gata amestecati cu legumele, adaugati si maslinele si turnati intr-un vas mai mare, de sticla sau metal, adaugati 2 - 3 cani de apa si dati la cuptor la foc iute pentru 20 - 25 minute.
Se serveste cald sau rece, alaturi de fripturi sau gratar de porc, pui sau chiar peste.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
1 comentarii:
un articol foarte interesant.. felicitari ai castigat un citittor
Post a Comment