Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop. Maria Tereza
In Bucatarie Cu Bunica va incerca sa realizeze o colectie de retete mai putin folosite astazi, retete de pe vremea bunicii.
Si pentru ca tot a devenit o moda tot ce este retro In Bucatarie Cu Bunica va aduna retete din aceasta categorie.
Doriti sa participati la acest proiect ?
Daca da, trimiteti reteta/retetele dvs drept comentariu la acest post.
Puteti trimite reteta dvs si la adresa de e-mail inbucatariecutata[@]gmail[.]com, precizand In Bucatarie Cu Bunica.
Reteta dvs va fi preluata si postata la categoria "retete".
Vor fi precizate:
numele expeditorului, link catre reteta transmisa, in cazul in care reteta este publicata si pe site-ul/blogul expeditorului.
Va multumim anticipat pentru participare.
Nota: Reteta, continutul acesteia, imaginea produsului final, precum si link-urile aferente acestora raman sub incidenta Legii drepturilor de autor, raspunderea revenind in intregime autorului.
Cititori Online: |
1 comentarii:
Ador salata de fructe!
Hai sa-ti spun cum o prepar eu!
De obicei fac salata de fructe iarna si mai putin primavara si vara cand prefer fructele asa cum le-a lasat DD.
Ingrediente:
1-2 portocale
1-2 mandarine
1-2 banane
1-2 mere
1-2 pere
visine fara samburi de la congelator
caise din compot
si orice alte fructe mai am in camara
1 compot de ananas(fructele si siropul)
1 pahar de 50-75ml de coniac bun
250g frisca
Preparare:
Fructele proaspete se curata de coaja si se taie in forma pe care o doresti(felii sau cuburi, mie-mi place sa le tai felii)
Se aseaza intr-un castron mare cate un rand din fiecare fruct si cele din compot. Daca sunt mai multe fructe, se repeta randurile.
Dupa ce le-am asezat in castron,pun si sucul de la compotul de ananas, le stropesc cu coniacul din pahar si le pun la frigider pentru cel putin doua ore.
Cand servesc salata, o pun in cupe cu compotul si coniacul i care au stat la frigider, iar deasupra ornez cu frisca si cate un fuct proaspat.
Pofta buna!
Post a Comment