O gustare rapida si satioasa cu specific rusesc
Ingrediente :
1 ou
Cate 1/2 lingurita sare si piper
100 gr. Cascaval sau cas de vaci
3 linguri rase faina
Un cartof cat pumnul
O ceapa mijlocie taiata marunt
Ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se rade cascavalul si cartoful prin razatoare cu gauri mari si se amesteca cu ceapa , ou, sare, piper si faina /se incinge o tigaie cu ulei si se pune cate o lingura din compozitia de cartofi cu cascaval /
Se prajeste la foc mai mic de mijlociu cate 2 minute pe ambele parti /se servesc cu smantana cu verdeata sau cu ketchup.
Pofta buna !
Reteta trimisa de Dna Anastassia
Ingrediente :
1 ou
Cate 1/2 lingurita sare si piper
100 gr. Cascaval sau cas de vaci
3 linguri rase faina
Un cartof cat pumnul
O ceapa mijlocie taiata marunt
Ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se rade cascavalul si cartoful prin razatoare cu gauri mari si se amesteca cu ceapa , ou, sare, piper si faina /se incinge o tigaie cu ulei si se pune cate o lingura din compozitia de cartofi cu cascaval /
Se prajeste la foc mai mic de mijlociu cate 2 minute pe ambele parti /se servesc cu smantana cu verdeata sau cu ketchup.
Pofta buna !
Reteta trimisa de Dna Anastassia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
0 comentarii:
Post a Comment