Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop. Maria Tereza

Bors De Sfecla

Wednesday, 3 March 2010
1. Carne de pasare s-au de porc 500~700 gr , se fierbe aparte supa la o cratita de 5 litri se ea spuma
150 gr fasole se pun sa se umfle peste noapte in apa si se fierb pina cind sint aproape gata apoi se adauga la bulionul de carne.

2. Adaugati condimentele
Dafin , piper, boia , busuioc , cimbru , sare dupa gust se adauga la supa dupa ce luati spuma de pe carne.

3. 3 cepe se taie si se rumenesc un pic intr-un ceaun aparte .

4. 1 morcov mare dat prin razatoare mascata / 1kg sfecla dulce cu 1 radacina de patrunjel date prin razatoare , 3 cartofi potriviti taiati cuburi toate se adauga la ceapa pe rand si se innabusa cu capac la foc potrivit pana lasa suc, dupa ce ati innabusit bine legumele in ceaun. Le adaugati in bulionul de carne.

5. 1 legatura de patrunjel /1 legatura cozi de sfecla /2 crengute de leustean se taie si se adauga la sfarsit in bors pentru 2 minute sa fiarba ,apoi se stinge focul.

6. Se serveste neaparat cu smantana.
Reteta trimisa de Dna Anastassia

1 comentarii:

Mari said...

Eu sunt incantata e retetele Anastasiei!
Sunt foarte gustoase si arata nemaipomenit de bine!

Post a Comment

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Related Posts with Thumbnails
© 2009 In Bucatarie Cu Bunica - In The Kitchen With Grandma. Powered by Blogger
Free blogger template Designed by Newwpthemes.com Converted by Bloggerspan