Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop. Maria Tereza

Dovlecel Umplut cu Rosii

Wednesday, 3 March 2010
Ingrediente:
Un dovlecel mare sau mijlociu
4~5 catei de usturoi
2 rosii mari
1 lingura de patrunjel taiat marunt
2 lingura otet 25~30 gr.
apa 1 lingurita ulei de masline ( optional )
2 picaturi miere de albini
Mod de preparare:
Se taie fisii subtiri dovlecelul
Si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman
Apoi se pune sa se scurga de ulei
Se prajeste rosia
Taiata rondele
Pana I-si schimba culoarea .
Punem dovlecelul pe o scandura si IL presaram cu sare dupa gust, Dar nu exagerat , luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel
Rulam dovlecelul si IL punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat
Apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie . Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi.

Pofta mare !
Reteta trimisa de Dna Anastassia

0 comentarii:

Post a Comment

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Related Posts with Thumbnails
© 2009 In Bucatarie Cu Bunica - In The Kitchen With Grandma. Powered by Blogger
Free blogger template Designed by Newwpthemes.com Converted by Bloggerspan