Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop. Maria Tereza

Rulouri de cartofi umplute cu branza

Tuesday, 16 March 2010
Timp de preparare: 80 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 2 kg cartofi
- 300 g faina
- 3 oua
- 50 g unt
- 100 g smantana
- 200 g branza vaci
- 100 g branza telemea, data prin razatoarea mica
- cateva fire de marar, tocate marunt

Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se dau prin masina de tocat/mixer. Se adauga  2 oua, faina si untul si se framanta bine pana se obtine consistenta unui aluat. Se intinde o foaie din aluat si se taie patratele cu latura de 10 cm.
Branza de vaci se amesteca cu branza telemea, cu mararul si un ou. Se toarna din acest amestec pe fiecare patratel de aluat. Si apoi se ruleaza ca pe clatite. Rulourile se pun intr-o tava in care s-a asezat hartie de copt unsa cu ulei. Se dau la cuptor. Sunt gata cand au capatat o culoare auriu-maronie. Se servesc calde, cu salate de cruditati si putina smantana turnata peste rulouri.

0 comentarii:

Post a Comment

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
Related Posts with Thumbnails
© 2009 In Bucatarie Cu Bunica - In The Kitchen With Grandma. Powered by Blogger
Free blogger template Designed by Newwpthemes.com Converted by Bloggerspan