Timp de preparare: 60 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1 varza
- 100 g de unt
- 1 lingura de chimen
- cateva fire de marar, taiat marunt
- sare, piper
Mod de preparare:
Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert. In apa se pune putina sare si chimen (legat intr-o punguta de tifon). Cand e fiarta varza, se scoate pe un platou sa se raceasca, se scurge de apa apoi se taie in felii foarte subtiri. Se pune intr-un castron si deasupra se toarna untul topit si mararul. Se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Se serveste ca garnitura la snitele de pui sau gratar de vitel.
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1 varza
- 100 g de unt
- 1 lingura de chimen
- cateva fire de marar, taiat marunt
- sare, piper
Mod de preparare:
Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert. In apa se pune putina sare si chimen (legat intr-o punguta de tifon). Cand e fiarta varza, se scoate pe un platou sa se raceasca, se scurge de apa apoi se taie in felii foarte subtiri. Se pune intr-un castron si deasupra se toarna untul topit si mararul. Se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Se serveste ca garnitura la snitele de pui sau gratar de vitel.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
2 comentarii:
Foarte buna este salata asta!
Pe blogul meu te asteapta un premiu! Care iti place din cele trei! Vino, te rog, sa-l iei!
Post a Comment