Timp de preparare: 90 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1500 g de fasole verde
- 100 g de ulei
- 100 de pesmet
- 100 de grame de smantana
- sare, piper
- cateva fire de marar, tocate marunt
- 4 - 5 catei de usturoi, taiati julien
Mod de preparare:
Se curata fasolea si se fierbe in apa clocotita. Se scoate fasolea si se scurge de apa intr-o sita. Apoi se pune fasolea intr-un vas de jena care a fost uns cu putin ulei. Deasupra se pune pesmetul care o fost rumenit la cuptor, fara ulei. Apoi se adauga un sos format din smantana, marar, restul de ulei si usturoi. Se pune vasul de jena la cuptorul preincalzit, pentru 15 - 20 de minute, functie de cuptorul dvs.
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1500 g de fasole verde
- 100 g de ulei
- 100 de pesmet
- 100 de grame de smantana
- sare, piper
- cateva fire de marar, tocate marunt
- 4 - 5 catei de usturoi, taiati julien
Mod de preparare:
Se curata fasolea si se fierbe in apa clocotita. Se scoate fasolea si se scurge de apa intr-o sita. Apoi se pune fasolea intr-un vas de jena care a fost uns cu putin ulei. Deasupra se pune pesmetul care o fost rumenit la cuptor, fara ulei. Apoi se adauga un sos format din smantana, marar, restul de ulei si usturoi. Se pune vasul de jena la cuptorul preincalzit, pentru 15 - 20 de minute, functie de cuptorul dvs.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
1 comentarii:
Delicioasa!
Post a Comment